Post by calenpadalre on Mar 5, 2022 19:05:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SkyDemon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SkyDemon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšení krystalů ▞▞▞
▞▞▞ SkyDemon 2022 version ▞▞▞
Jaká hloupá aplikace zdarma, kterou nemůžete používat, pokud nezaplatíte předplatné. TAK TAK NE ZDARMA???
Velmi dobré nejlepší na trhu
Prvotřídní navigační aplikace, bez ní bych byl doslova ztracen.Snadné použití a mimořádně dobrý zákaznický servis od týmu podpory SD. Neváhám doporučit.
SkyDemon Kort og navigation ryh
Fantastický software, díky němuž je displej Garmin a avidyne vtipný.
Úžasná aplikace!Za ty peníze to stojí - vřele doporučuji
Úžasný
Je to nejlepší z nejlepších..
Funkční a intuitivní
Žádné mapy pro Makedonii, Srbsko, Bugárii to neopravují
Semplicemente la migliore del suo genere pro Android
Prostě super!!!
Tuto aplikaci jsem používal 5 let. Ohromující funkčnost za akční cenu. Velmi snadné použití. Průběžně vylepšováno.
Je to na houby, po instalaci to chce přihlášení k účtu, ale není možnost ten účet vytvořit. Nikam jinam to nepustím. Zbytečná a nefunkční aplikace...
vynikající
Měl problém s aplikací a nemohl ji používat. I když jsem měl všechny konverzace v e-mailu, v podstatě mě označili za lháře. NEKUPUJTE, POKUD MÁTE SAMSUNG. Dostal jsem od nich e-mail, že jsou zmatení a nevědí, jak problém vyřešit. Péče o zákazníky je hrozná. Škoda, protože by to byl užitečný nástroj.
Stále padá
Kdysi to bylo skvělé, ale od poslední aktualizace aplikace spadne krátce po kliknutí na tlačítko 'Letět'. Není to něco, co byste chtěli, aby se dělo, když létáte! Spuštění aplikace na Samsung Galaxy Note Pro a slyšel jsem, že ostatní uživatelé zařízení Samsung měli podobné problémy. Odeberte prosím poslední aktualizaci.
Spolehlivý a komplexní software
Vždy se používá pro plánování
Zdá se, že stahování se zastaví!
Skvělé, ideální pro soukromého pilota.
Aplikace se stále zlepšuje. Při použití na mém Nexus 9, tabletu s poměrem stran 4:3, to vypadá skvěle. Na mé Xperii Z3 Compact s poměrem zhruba 16:9 nevypadají takové aplikace tak dobře. Značnou část obrazovky zabírá hot-bar a oznamovací lišta, a pokud by aplikace přešla na celou obrazovku, uvolnilo by se na obrazovce značné množství nemovitostí.
Mám Samsung Galaxy Tab 2, který používám k létání, ale nejnovější aktualizace není optimalizována pro můj tablet. Již nevidím TAF a METAR, můžete prosím opravit tuto chybu, protože je to důležitá informace pro piloty. Odpovězte prosím, protože potřebuji vědět, zda mám na konci tohoto měsíce obnovit. 4 hvězdičky, dokud nebude tento problém vyřešen. Skvělá rychlá reakce, problém vyřešen 5 hvězdiček
Pro lidi, kteří naříkají, že musíte platit vývojářům peníze, to stojí méně než hodinu letu ročně. Za druhé, pokud nejste častým uživatelem, vývojáři prodloužili mé předplatné po roční obnovení, které je stejně levnější než původní nákup. Stručně řečeno, Sky Demon stojí za každý cent kupní ceny a máte možnost jít jinam, pokud si to nemůžete dovolit! Díky skvělé aplikaci se skvělými funkcemi je létání VFR mnohem jednodušší, dokonalé uspořádání vzdušných prostorů milujete funkce počasí s větrnými pery ukazujícími aktuální směr větru, všechny aktuální TAF a METR, aktuální NOTAMY, přesné výpočty odhadovaného času a spotřeby paliva mezi body na trase, skvělá aplikace. Jen bych si přál, aby měla přibližovací desky, aby se připravila na vaše příjezdový briefing.
Nemá asijské mapy
Jako studentský pilot jsem použil nebeského démona ke kontrole svého plánování. Velmi užitečné.
Ahoj lidi, právě jsem vám poslal zpětnou vazbu s protokolem chyb. Po poslední dnešní aktualizaci už nemohu spustit aplikaci na mé galaxy tab a6. Každopádně se mohu vrátit k předchozí verzi, dokud problém nevyřešíte? S pozdravem, Bojan Edit: Totéž se děje na mém telefonu samsung galaxy s7.
Nedovolí mi přihlásit se, protože uvádí nesprávný e-mail. Použil jsem to na svém ipadu pomocí jiného e-mailu, který je mrtvý a pryč, ale nedovolí jej použít na mém Samsungu
Vynikající software pro leteckou navigaci, nicméně rozhraní se SkyEcho má četné výpadky připojení a jejich opětovné spárování je problematické.
Skvělý navigační nástroj
Skvělé!!
neuvěřitelný. všechny informace na jednom místě.
Vynikající!!
Nejlepší aplikace vůbec
Nejlepší f!ying aplikace
Nemohu se přihlásit se svým zkušebním účtem. Říká se "Chyba: NameResolutionError"
Skvělý letový plánovač a navigátor / druhý pilot.
vynikající aplikace pro plánování trasy vfr.
Vždy spolehlivé.S talíři Pooleys už nemusím listovat knihou.
Brilantní aplikace!
Drop Stack Ball - Fall Helix Blast Crash 3D Аркадни oszx
SkyDemon Žemėlapiai ir navigacija fqml
Vynikající pro plánování a užitečné ve vzduchu
Přesměruje vás na jejich web, kde zaplatíte peníze
Aplikace pro změnu života
Prostě to nejlepší
Vynikající plánování letu a satelitní navigace pro oblohu. Nenapadá mě nic, co by to zlepšilo.
Nejlepší VFR software, který jsem použil
SkyDemon Žemėlapiai ir navigacija fqml
není zdarma
SkyDemon 地圖與導航 eut
prostě skvělé
Celý minulý rok jsem používal skydemon k navigaci po Velké Británii a Irsku a bylo to úžasné. Stáhli jsme to znovu a je to tak pomalé a frustrujícím způsobem špinavé, že je to nepoužitelné. Stále používám stejný Samsung Galaxy Note 4 jako minule. já tomu nerozumím.Žádné sekční mapy.
Pravděpodobně nejúžasnější aplikace, kterou jsem kdy použil. Snížení pracovní zátěže pilota je fantastické a umožňuje, aby bylo pro řízení letadla k dispozici mnohem více mozkové síly! Díky tomu je každý let mnohem příjemnější. Důrazně doporučujeme.