Post by calenpadalre on Mar 5, 2022 18:56:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack neskončnih žetonov ▞▞▞
▞▞▞ Anger of stick 5 : zombie 2022 version ▞▞▞
Ta igra postane slaba, ko pride na visoko raven, vsako odklenjeno orožje, prijatelji in robot se zaklenejo in ko začnem igro, se ne vidim, zdaj moram znova zagnati z 1. nivoja in upam, da se ne bo več ponovilo.
Anger of stick 5 : zombie Action brsd
Kaj je torej to?? Zame je to res odlična igra, ampak zakaj se raven vedno ponastavi?? in tudi moteče, ko kupim nekaj, kot je meč, izgine, ko končam z uporabo, kot da spet kupujem, prosim, popravi!
Missives from the void | …musings, stats, politics…
Ok, prvih nekaj stopenj deluje normalno, če prideš do stopnje 5 ali 6, je ves svet bel, ni zgradb ali karkoli, kar vidiš, je tvoj lik in sovražniki. Moja sestra ima enak problem
na začetku je lepa igra, a ko so ravni višje, morate kupiti kovance in dragulje, ker je skoraj nemogoče doseči zahtevane omejitve kovancev, ki jih potrebujete z igranjem igre ... ravni nad 25 je redko mogoče doseči uspeh v njih
Seznam predvajanj za Mesec Marec 2021 - Radio Bob
Nikoli ne bom igral te igre, igral bom še naprej, če dodate način za več igralcev (z lokalnim in globalnim) in seznam prijateljev, da dodate prijatelje in naredite profil (da lahko naredite fotografijo profila in biografijo) in ustvarite knjigo gostov v profilu (če želite vedeti, kaj ljudje želijo povedati, ko ste brez povezave) in naredite javni klepet (da se pogovarjate z vsemi v javnem klepetu) lahko kopirate vse te stvari in še več v spletno igro, imenovano babičina hiša, ta igra mi bo všeč, če je podobna igri babičine hiše
Sovražim to igro, moj brat želi vedno igrati lepo, tako da je nadležno oranžno. Samo poskušam igrati Shadow Fight 2, potrebuje kot mini enostavno poskusiti igro samo po sebi ni tako slabo, sestra brat razlog, zakaj jo sovražim
Igra je super, razen ko sem v helikopterju in ko začnem streljati, cela igra zaostaja. Ne vem, da je bila težava, ker imam 4 Gb RAM-a, vendar ko sem ga igral na drugem telefonu, ki ima 3 Gb RAM-a, ni zaostajal.
Kr neeeeeki👎👎👎👎👎👎
To je najboljša igra, kar sem jih imel, vendar bo super, če bo igra posodobljena, prosim, posodobite jo.........🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Obožujem ❤ to igro, vendar so ravni tako težke in tvoje orožje
Ta igra je bila preooo slaba, ko gremo na drugo delo in se vrnemo. Piše, igraj od 1. stopnje in zdaj bom odstranil.
News btpk - Billiga solresor februari
Wilson je bil odličen čas, da dobite najnižje cene na spletu in primerjate cene ob istem 6. letu in rožah ob 50. obletnici ter učinkovita dostava Srečno novo leto prijatelji
Anger of stick 5 : zombie Action brsd
Zelo razburljivo, pogrešam rdečo kri, čeprav vam je ni bilo treba vzeti 😢, ker smo imeli možnost, da jo vidimo ali ne, kdaj pridemo do zadnje bitke
PC, ANDROID, IOS. Triki CHEATS - HACKS ANGER OF STICK 5: ZOMBIE ACTION. Video vadnica. Tags. PLATFORMS STRATEGY LOGIC RACING SPORTS ADVENTURES CASUAL ARCADE
Prosim, popravite napake in včasih, ko bom odprl igro, tudi moji kovanci in dragulji izginejo tudi orožje. Popravi!. Težko je nadzorovati gumb za streljanje na sovražnika in ali lahko imamo dogodek za igranje in zaslužimo več draguljev in kovancev, nato pa naredimo neomejen čas na vsaki ravni in zmanjšamo oglase. Tudi ko uporabljam blizu orožje, izgine v nekaj poševnicah sovražniku, prosim, naj bo neomejeno.
Igra je precej dobra. Oglasi so nadležni, vendar pomagajo razvijalcem.Glavna težava je, da lahko dobim vse orožje samo z oglasi in dokončam nivo enega z minigun
Dobra igra
To ni najboljša igra doslej, želel sem pokazati svojemu tekmecu, da se flex, ampak ko ga predvajam, me začne nazaj, skoraj rečem besedo f, če biug ni popravljen, ga bom PRIJAVIL, samo popravil napako in jaz bo vesel
Dve zvezdici se slišita tako zelo, da je nisem mogel niti igrati, ti ljudje smrdijo pri ustvarjanju iger, zakaj se moraš prijaviti v vse te igre, jaz pa sploh ne vem, kako
Najboljša igra s palicami vseh časov, vendar potrebuje boljše ravni, stopnje in orožje, drugo pametno lepo👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Všeč mi je ta igra, vendar sem noob igralec, zato to igro ocenjujem, zato želim oceniti igro 😣😣
kulllll!!!!!!!!!!!!
dobra igra
Roblox in fortnite ter pubg mobile so najbolj priljubljeni na svetu
Ta igra je predobra, vendar sem tej igri dal 2, ker v tej igri zombiji imajo orožje, zato želim, da ta igra Dveloper odstrani puške od zombijev.
Ta igra je zelo kul, vendar obstaja težava, ki se vsakič po 1 igri predolgo nalaga, prosim, popravite to
Anger of stick 5 : zombie Action rlc
Cena orožja se dotakne neba prevelika bi morala biti manjša.Tudi oglasi pred in po igri.prosim poslušajte moje težave naredite jezo palice 6 tudi kje je jeza palice 2 ?.
Igra je dobra in vse. Toda težava je v tem, da mu manjka izmikanja in izmikanja, tako da nimam druge izbire, kot da sprejmem vsak napad, ki pride predvsem na sovražnike s puškami.
Najboljše igre Stickman za mobilne telefone Android
Všeč mi je bila akcija Brez izkušenj z napakami. Če malo zmeljete, lahko zlahka napredujete
lepo
Najboljših 15 iger Stickman za Android
Dobra animacija ok kontrole, vendar so sovražniki pretežki pri 11. stopnji, zapraviš vso svojo puško mp in vsako strelno orožje je pokvarjeno in zdaj se moraš boriti z vsemi sovražniki brez orožja, kar traja večno, ker je njihovo zdravje z vsako stopnjo večje in sovražniki s pištolo vam ne daje nobenih možnosti, da se ubijete. Če ste obtičali med dvema osebama z orožjem, ne morete storiti ničesar, dokler ne zapravite življenja in še vedno morate iti skozi pekel. Zabavna igra, a slaba, po 14. lvl je res dolgočasna
Res je zabavno, obožujem ga. Je malce krvava, a razen tega je odlična igra in jo zelo priporočam
Ta igra je super. Kul boj in kombinacije. To igro igram dvakrat.
Odstranjen, ko sem začel prejemati oglase, medtem ko nisem igral igre. Pohlep je nesrečna stvar in bo propad tistega, kar je sicer lepa platforma za ljubiteljske razvijalce iger.
Choice of Zombies Παιχνίδια ρόλων nmgd
Cena najboljše igre in robota je 80 odstotkov nižja in veliko orožja Hvala
Ta igra je najboljša, vendar obstaja ena velika težava z nivojem, ko ne igrate igre 3 do 4 dni, se vse ravni samodejno ponastavijo. S tem problemom se soočam 4-krat. Prosimo, rešite to težavo.
Všeč mi je igra, vendar je težko streljanje in kako lahko kupijo prijatelje. Moral bi biti bolj aktiven
Res zabavna igra potrebuje le malo več prilagajanja za predmete in več soigralcev in več pušk, več nivojev in še posebej več dodatnih načinov igre, saj je zabava nad vso odlično igro
Ta aplikacija je dobra, vendar v mojem telefonu običajno prikazuje žival, ki prinese ogenj iz ust.
grafika bi morala izgledati kot moderna različica. in mora biti način za več igralcev, ampak navsezadnje je v redu, to je samo priporočilo in za tiste, ki razmišljate, ali bi to prenesli, bi morda morali še posebej, če imajo radi akcijske igre
Anger of stick 5 : zombie Laga kbm
1. vsaj ena ali dve neskončni strelni pištoli / zmanjšati količino, do katere je dostopna krogla v paketu. 2. pomočniki igralcev ne smejo biti daleč stran od glavnega igralca, ki je uporabnik, ker se zlahka okužijo z zombiji in povzročajo veliko omejitev med igro. 3. lahko dodate še eno režo za novega pomočnika; rad bi jo igral sam; človek bombe; 3drugi strelci, hvala
V starejši različici ni bilo oglasov in lahko kupite kot orožje soigralci robota, zdaj je vse to za pravi denar
mora posodobiti, da bomo lahko izvajali več skakalnih napadov in protinapadov ter več orožja in naredili ali to v naslednji posodobitvi
Ta igra je res kul, zelo dobra, nadaljujte z dobrim delom, vendar mislim, da bi bilo bolje, če bi igri dodali več igralcev
Poskušal sem tako, in prišel tako daleč, a na koncu sploh ni jebeno pomembno. Je dobra igra, vendar samo 1 stopnja vzame veliko časa in je na nekaterih ravneh preveč zmedena v zgradbah. Morate nam dati več časa za dokončanje ravni ali odstranitev časovnika. In miljarsko orožje ima meje, to sploh ni cena, če sekiro lahko vržemo, zato mora imeti meje. Moraš nas prisiliti, da opremimo samo dve miljsko orožje. In igra je dobra